9Sep

Økonomisk slitsomt med pressestøtte, eller?

Mediebedriftenes Landsforening (MBL) ber om økning i pressestøtten på 64 millioner kroner. Fagsjef Bjørn Wisted i MBL hevder alle aviser nå står overfor økonomiske utfordringer:

Særlig de som mottar mye pressestøtte har ikke en økonomi på linje med andre. Inntektene deres øker ikke like mye som for andre i gode tider, men det gjør derimot kostnadene. Vi ser for oss tøffere økonomiske tider fremover, og et behov for å øke pressestøtten.

Les avsnittet over en gang til, er du snill. Altså; særlig aviser som får sine inntekter som rene statlige overføringer synes det er trist og leit at støtten ikke økes i forhold til markedet i gode økonomiske tider, slik at de kan stå på økonomisk likefot med de som faktisk må tjene pengene sine selv. Sier fagsjefen. Men hvis pressestøtten er så belastende for så mange mediehus, burde den ikke reduseres, enn si fjernes i sin helhet?

Vips. Problemet er løst, og ingen avisredaktører trenger å gråte seg i søvn i økonomiske oppgangstider over for lav statstøtte.

Share this Story

About Pål Hivand

Kommunikasjonsrådgiver for Sametinget, og skribent. Wikipedianer. Twitrer og blogger om politikk, medier, samer og musikk. Hekta på jazz, lakris og landeveissykling. Masterstudent i ledelse ved UIT og skriver om Miles Davis. Pappa til to superhelter.

4 comments

  1. HA HA HA HA HA HA HA!!! *hikst*

    Er det galt av meg som høyredame å ønske meg FrP til makta så vi får satt et punktum for dette våset en gang for alle?

  2. HA HA HA HA HA HA HA!!! *hikst*

    Er det galt av meg som høyredame å ønske meg FrP til makta så vi får satt et punktum for dette våset en gang for alle?

  3. Nei, men i all rettferdig het da Vampus: av alle dårlige argumenter for pressestøtte, så er dette ett av de mest festlige jeg har sett. Det artigste er at resonnementet framføres i fullt alvor :O)

  4. Nei, men i all rettferdig het da Vampus: av alle dårlige argumenter for pressestøtte, så er dette ett av de mest festlige jeg har sett. Det artigste er at resonnementet framføres i fullt alvor :O)

Skriv din kommentar

Pål Hivand © Copyright 2013. Some rights reserved.