8Dec

God jul alle sammen

Jeg har omsider fått blåst liv i nettsted og blogg igjen. Dessverre har noen artikler gått tapt på veien, stort sett det som er skrevet det siste året. Nå skal det sies at det i antall ikke var rare greiene. Men nå er jeg altså tilbake på internettet. Ha en riktig god jul.

Share this Story

About Pål Hivand

Kommunikasjonsrådgiver for Sametinget, og skribent. Wikipedianer. Twitrer og blogger om politikk, medier, samer og musikk. Hekta på jazz, lakris og landeveissykling. Masterstudent i ledelse ved UIT og skriver om Miles Davis. Pappa til to superhelter.

5 comments

 1. Nifty, Pål. Og veldig Tumlr-ish. Og voldsomt responsivt, vil jeg tro!

  Hold oppe det gode arbeidet!

 2. Ja, jeg har jo tidligere interressert meg mest for de mest avanserte themes. Nå snur jeg litt på flisa, og velger ett som ikke er det, men som allikevel får jobben gjort. Problemet med de avanserte themes er at det ender med et fokus på design-detaljer og funksjonelt dill-dall ingen bryr seg om – utenom meg da:)

  Her fant jeg ett som var enkelt, som har fokus på teksten. Og det er responsivt, enkelt å håndtere. Det er jo sånn at det meste leses på telefon og brett, så det må man jo ta hensyn til.

  • Det har båret den samme veien med flere av bloggene mine også. Ut med staffasjen og inn med substansen – eller med noe, der substansen skulle ha vært, iallfall.

   Det er ellers rart med det, men det blir mer blogging etter innfallsmetoden av slikt. Nesten som posting i de sosiale mediene, uten for store krav til meningsfylt gehalt, selv om det ene ikke nødvendigvis ekskluderer det andre.

   Jeg tror vi er inne på noe, Pål. Skal det funke på mobilene, må vi skrelle bort dill-dallet.

 3. Kva tema har du brukt som grunnlag her?

Skriv din kommentar

Pål Hivand © Copyright 2013. Some rights reserved.