9Dec

9. desember: De aller verste, kleineste jævla julesangene i verden

Konkurransen i kategorien “De aller verste, kleineste julesangene i verden” er strengt tatt forrykende, alt tatt i betraktning. For la oss være ærlige: det synes ikke å være noen grenser for hvor forferdelig de kan være.

Men en soleklar førsteplass går allikevel til John Travolta og Olivia Newton-John for “I think you might like it”. Dansingen, det intenst nyfarga håret til Travolta, skuespilleriet, filmbudsjettet, regisseringen og musikken suger mer enn gårsdagens luke om pornojulesanger. Det eneste positive å si er at de, tross alt, synger greit. At Olivia fremdeles ser ut som et vitnesbyrd, sier kanskje noe om troens velsignelse og at Gud kanskje allikevel er involvert, om ikke i skapelsen, så i aldringsprosessen.

Irriterende nok, leverte de albumet “This Christmas”  (Spotify-lenke) i 2012 som på enkelte sanger var nesten helt greit. Riktignok med intravenøs musikalsk hjelp fra (med Spotify-lenker til deres respektive julealbum) Kenny G, Barbara Striesand, Chick Corea (!?), Cliff Richard, Tony Bennett (!!), Count Basie Orchestra og James Taylor.

Nedenfor følger lista over de neste über-kleineste:

2. “Penguin, James Penguin” (Brad Paisley)

3. “Leroy the Redneck Reindeer” (Joe Diffie)

4. “Please, Daddy Don’t Get Drunk This Christmas” (John Denver)

5. “Sleigh ride” (1R2-D2 AND C-3PO)

Share this Story

About Pål Hivand

Kommunikasjonsrådgiver for Sametinget, og skribent. Wikipedianer. Twitrer og blogger om politikk, medier, samer og musikk. Hekta på jazz, lakris og landeveissykling. Masterstudent i ledelse ved UIT og skriver om Miles Davis. Pappa til to superhelter.

Skriv din kommentar

Pål Hivand © Copyright 2013. Some rights reserved.