6Mar

AngryJournalist – kommunikatørens beste venn?

Enhver kommunikasjonsrådgivers skrekk er sure, sultne eller generelt humørløse journalister. Med lavt blodsukker og direkte tilgang på avisers førstesider kan journalisten raskt vise seg å være en ekstremt dårlig kobling for virksomheten. Derfor er vi kommunikatører rundhåndet med mat og drikke i slike situasjoner. For journalister er til forveksling lik folk flest.

Men vi har alltids AngryJournalist – et nettsted for grinebiterne blant bladfykene, der journalistenes uttalte og anonyme eder og galle flyter i fri strøm. Skjønt, jeg er usikker på om det er noe sjakktrekk å anbefale nettstedet for den neste surpompen fra bladet jeg møter. Kanskje like godt bare å smile, servere påsmurt og holde munn? Hva tror du?

Share this Story

About Pål Hivand

Kommunikasjonsrådgiver for Sametinget, og skribent. Wikipedianer. Twitrer og blogger om politikk, medier, samer og musikk. Hekta på jazz, lakris og landeveissykling. Masterstudent i ledelse ved UIT og skriver om Miles Davis. Pappa til to superhelter.

4 comments

  1. Jeg bruker alltid å knuse litt antidepressiva sammen med en håndfull adhd-medisin over smørbrødene. Så får de en kaffe å svelge dette ned med, og farris med kullsyre som kiler i nesen. Utenfor rekkevidde setter jeg en god cognac som kan, hvis de oppfører seg medgjørlig, serveres en liten tår av. Men jeg understreker <i>kan</i>, ikke må.

  2. Jeg bruker alltid å knuse litt antidepressiva sammen med en håndfull adhd-medisin over smørbrødene. Så får de en kaffe å svelge dette ned med, og farris med kullsyre som kiler i nesen. Utenfor rekkevidde setter jeg en god cognac som kan, hvis de oppfører seg medgjørlig, serveres en liten tår av. Men jeg understreker kan, ikke må.

  3. Ja, lytt til erfarne folk, sier nå jeg:) En konjakk til frokost har nå ikke tatt livet av folk.

  4. Ja, lytt til erfarne folk, sier nå jeg:) En konjakk til frokost har nå ikke tatt livet av folk.

Skriv din kommentar

Pål Hivand © Copyright 2013. Some rights reserved.