4Dec

Bærum fikk 6 stjerner

Bærum på nettDirektoratet for forvaltning og IKT (Difi) har i dette øyeblikk gitt Bærum kommune seks av seks mulige stjerner for kommunens nye portal på nett. Resultatet ble kunngjort på konferansen Kvalitet på nett 2008.

Bærum kommune lanserte sine nye nettsider i september 2008 og har i mellomtiden også fått eKommuneprisen 2008 fra Kommunenes Sentralforbund.

Man kan godt diskutere Norge.nos kvalitetskriterier for nettsteder – og det bør man – men alle vi som arbeider med nett og informasjon i kommunen er rimelig fornøyd med årets resultater. Det hører med til historien av vi også lanserer et nytt intranett over nyttår… som vi tror blir temmelig hårete.

Så det er bare å gratulere mine flinke kollegaer som har arbeidet spesielt med dette i år!

Share this Story

About Pål Hivand

Kommunikasjonsrådgiver for Sametinget, og skribent. Wikipedianer. Twitrer og blogger om politikk, medier, samer og musikk. Hekta på jazz, lakris og landeveissykling. Masterstudent i ledelse ved UIT og skriver om Miles Davis. Pappa til to superhelter.

6 comments

  1. Et hårete intranett? Må være verdens første. Ellers: gratulerer!

    • Tusen takk Olav Anders. Vi er veldig stolte over jobben som er gjort, selv om det naturligvis ikke er oppsiktsvekkende å få seks stjerner. Men den jobben er hos oss gjort på veldig kort tid etter innføring av nye løsninger, og det er det all grunn til å være stolt over.

  2. Et hårete intranett? Må være verdens første. Ellers: gratulerer!

  3. Tusen takk Olav Anders. Vi er veldig stolte over jobben som er gjort, selv om det naturligvis ikke er oppsiktsvekkende å få seks stjerner. Men den jobben er hos oss gjort på veldig kort tid etter innføring av nye løsninger, og det er det all grunn til å være stolt over.

Skriv din kommentar

Pål Hivand © Copyright 2013. Some rights reserved.