22May

Bør jeg rydde pulten min? Eller la det være?

Jeg har de siste årene klart å begrense papirbruken, og har for min egen del langt på vei innført det papirløse kontoret. Alt papir på pulten kastes som regel etter bruk, og bokhyllene (sjekk bilde nederst i artikkelen) er stort sett fri for oppsamlet cellulose.

Men skjebnen til min bloggvenninne Vampus etter å ha ryddet sin pult, har fått meg til å tvile på velsignelsen ved et ryddig skrivebord.

Påls skrivebord

Slik ser altså mitt skrivebord ut om dagen. Bør jeg nå bekymre meg for hvordan min nåværende og mine framtidige arbeidsgivere tolker det? Bør jeg eventuelt samle mer papir og stable det på bordet – og kanskje til og med i hyllene? Rydde?

Bokhylle

Bildet overfor avslører at mine hyller i dag fungerer som utlånt areal for kontorfellesskapets lille bibliotek. Jeg har altså i mangel på papir og annet rot, valgt å låne ut hyllene til kollegaer og deres rot. Hvordan vil det i tilfelle kunne ramme mitt ansettelsesforhold?

Share this Story

About Pål Hivand

Kommunikasjonsrådgiver for Sametinget, og skribent. Wikipedianer. Twitrer og blogger om politikk, medier, samer og musikk. Hekta på jazz, lakris og landeveissykling. Masterstudent i ledelse ved UIT og skriver om Miles Davis. Pappa til to superhelter.

12 comments

  1. Rydd. Litt. Men ikke fortell noen om det!

  2. Såfremt man ikke er ABC-ansatt så kan vel man rydde så mye man vil eller? 😉 Men jeg er nok mest nysgjerrig på hva mer som ligger bak denne saken enn hva som har kommet frem i media.

  3. Rydd. Litt. Men ikke fortell noen om det!

  4. Såfremt man ikke er ABC-ansatt så kan vel man rydde så mye man vil eller? 😉 Men jeg er nok mest nysgjerrig på hva mer som ligger bak denne saken enn hva som har kommet frem i media.

  5. Bilder av skrivebordet var i så måte kanskje ikke noe sjakktrekk da. Oh well.

  6. Det kan du si. Men det skal allikevel litt kreativitet til for å tolke den aktuelle twittermeldingen som en formell oppsigelse.

  7. For alt hva du gjør, Pål, ikke rydd! Du vet hva de sier utaskjærs: A clean desk is a sign of a sick mind. Dertil gjerne et arbeidsløst et, så jeg ville ha trådt varsomt, var jeg deg.

  8. Jeg tror du har rett 🙂

Skriv din kommentar

Pål Hivand © Copyright 2013. Some rights reserved.