7Feb

Bloggen er klar for mobil

Jeg tar omsider min egen medisin og har klargjort bloggen for mobil. Det siste året har mitt nettbruk blitt stadig mer mobil. I dag estimerer jeg at halvparten av nettbruken min skjer via min HTC Touch HD2. Sånn sett antar jeg at du også i økende grad foretrekker at nettstedene du bruker er tilrettelagt for mobile enheter – enten denne er en ny iPhone eller en litt eldre Nokia.

Bloggen er nå klargjort med WordPress Mobile Pack på den måten at den nå automatisk gjenkjenner mobilen din og gir deg den best tilpassede mobilversjonen av nettstedet. Hvis du skulle støte på feil eller problemer, håper jeg du gir meg beskjed.

Share this Story

About Pål Hivand

Kommunikasjonsrådgiver for Sametinget, og skribent. Wikipedianer. Twitrer og blogger om politikk, medier, samer og musikk. Hekta på jazz, lakris og landeveissykling. Masterstudent i ledelse ved UIT og skriver om Miles Davis. Pappa til to superhelter.

2 comments

  1. Bra tips! Herved installert, så skal det også testes ut ved passende anledning.

  2. Bra tips! Herved installert, så skal det også testes ut ved passende anledning.

Skriv din kommentar

Pål Hivand © Copyright 2013. Some rights reserved.