2Feb

Deler du nettverk på LinkedIn? Jeg gjør.

Jeg befinner meg på en rekke sosiale nettverk som Twitter, Facebook, FriendFeed, Delicious og Secondbrain for å nevne noen. De ulike tjeneste fyller ulike behov for kommunikasjon med mennesker i fritid og profesjonell sammenheng. Ett av de viktigste nettverkene i profesjonell sammenheng synes jeg er LinkedIn.

LinkedIn er en tjeneste som den siste tiden har vært under stadig og spennende utvikling, og er iferd med å bli for karrieren det Facebook har vist seg å være for ens sosiale nettliv. Så om du er på LinkedIn, så må du gjerne ta initiativ til å dele profesjonelt nettverk med meg.

Du må selvsagt gjerne følge meg på Twitter eller koble deg til via de andre tjenestene, dersom du ønsker det. Mer om mine koblinger finner du her.

Share this Story

About Pål Hivand

Kommunikasjonsrådgiver for Sametinget, og skribent. Wikipedianer. Twitrer og blogger om politikk, medier, samer og musikk. Hekta på jazz, lakris og landeveissykling. Masterstudent i ledelse ved UIT og skriver om Miles Davis. Pappa til to superhelter.

Skriv din kommentar

Pål Hivand © Copyright 2013. Some rights reserved.