23Feb

Departementet blogger om sosiale medier

Jeg ble i dag oppmerksom (via Andreas’ mediefungeringer) på Nærings- og handelsdepartementets blogg om bruk av sosiale medier. Et utmerket tiltak i startgropen.

Ønsker man å finne ut hvordan statsapparatet kan og bør bruke sosiale medier, så bør man i aller høyeste grad snakke med de det gjelder: de som bruker sosiale medier. Regjeringen på Twitter lar imidlertid vente på seg.

Share this Story

About Pål Hivand

Kommunikasjonsrådgiver for Sametinget, og skribent. Wikipedianer. Twitrer og blogger om politikk, medier, samer og musikk. Hekta på jazz, lakris og landeveissykling. Masterstudent i ledelse ved UIT og skriver om Miles Davis. Pappa til to superhelter.

2 comments

  1. Jeg syns alle offentlige etater skal komme seg mer på nettet, eksempelvis burde politiet ta i bruk sider som Facebook og nettby, her vil de jo komme i kontakt med langt fler mennesker enn hva de ellers ville gjort. Norges innbyggere tilbringer bare mer og mer tid på nettet og da burde staten følge etter.

  2. Jeg syns alle offentlige etater skal komme seg mer på nettet, eksempelvis burde politiet ta i bruk sider som Facebook og nettby, her vil de jo komme i kontakt med langt fler mennesker enn hva de ellers ville gjort. Norges innbyggere tilbringer bare mer og mer tid på nettet og da burde staten følge etter.

Skriv din kommentar

Pål Hivand © Copyright 2013. Some rights reserved.