Share this Story

About Pål Hivand

Kommunikasjonsrådgiver for Sametinget, og skribent. Wikipedianer. Twitrer og blogger om politikk, medier, samer og musikk. Hekta på jazz, lakris og landeveissykling. Masterstudent i ledelse ved UIT og skriver om Miles Davis. Pappa til to superhelter.

5 comments

  1. Jeg har ingen tro på papiravisas død i overskuelig framtid, i hvert fall ikke i det aviselskende Norge. Dette på tross av at jeg og mange andre har følelsen av at det bare går nedover med den tradisjonelle journalistikken, slik «slagordet» til bloggen du viser til også sikter til. Tror likevel vi kommer til å se en og annen norsk papiravis takke for seg i tida som kommer, for eksempel etter at statsminister Jensen starter arbeidet med å fjerne pressestøtten fra neste høst.

  2. Ja, og dersom Edda Media nå selges nasjonalt, så kan det vel saktens hende at et par nr 2 aviser går inn i løpet av året.

  3. Jeg har ingen tro på papiravisas død i overskuelig framtid, i hvert fall ikke i det aviselskende Norge. Dette på tross av at jeg og mange andre har følelsen av at det bare går nedover med den tradisjonelle journalistikken, slik «slagordet» til bloggen du viser til også sikter til. Tror likevel vi kommer til å se en og annen norsk papiravis takke for seg i tida som kommer, for eksempel etter at statsminister Jensen starter arbeidet med å fjerne pressestøtten fra neste høst.

  4. Ja, og dersom Edda Media nå selges nasjonalt, så kan det vel saktens hende at et par nr 2 aviser går inn i løpet av året.

Skriv din kommentar

Pål Hivand © Copyright 2013. Some rights reserved.