8Sep

Kan man blogge en vei over fjellet?

Jeg etablerte en ørliten temablogg for en tid tilbake om noe så sekterisk som bygging av vei til den veiløse bygda Nervei i Finnmark. Bloggen er nå på 6. plass på google for søkeordet “Nervei”. Det forteller ikke så mye om bloggen, men mer om hvor lite det er skrevet om Nervei på nett generelt.

Hensikten med bloggen er å gi veiprosjektet generell oppmerksomhet for å underbygge bygdas arbeid med å bygge og få finansiert veiprosjektet. I den anledning burde det vært skrevet på Wikipedia om Nervei. Kanskje du kjenner noen som kunne bidra til litt leksikalsk informasjon om Nervei? Og skulle du finne rom for å bidra til mer innhold og litt lenkekjærlighet for bloggen om veien til Nervei, så hadde det blitt verdtsatt.

Vet du om andre nettsteder som omhandler veistubber eller veibygging? Har du forslag til alternativ aktivitet på veibloggen?

Share this Story

About Pål Hivand

Kommunikasjonsrådgiver for Sametinget, og skribent. Wikipedianer. Twitrer og blogger om politikk, medier, samer og musikk. Hekta på jazz, lakris og landeveissykling. Masterstudent i ledelse ved UIT og skriver om Miles Davis. Pappa til to superhelter.

Skriv din kommentar

Pål Hivand © Copyright 2013. Some rights reserved.