16Sep

Kommunen. Er det deg?

Jeg er invitert til å skrive en artikkel til neste utgave av webmagasin. De siste årene har jeg både lest og skrevet om hvilke konsekvenser det nye og sosiale nettet får for journalistikken og for offentlig forvaltning. Den såkalte Web 2.0 gir oss ikke bare nye kanaler for informasjon, men har potensiale til å endre grunnpremissene for hvordan vi kommuniserer og hvordan vi driver et samfunn.

Teaser for artikkelen er denne:

Kommunen. Det er du.
Wikipedia viser oss hvor vi er på vei. Snart vil innbyggere og brukere produsere tjenester og informasjon sammen med forvaltningen og offentlig ansatte. I noen tilfeller overlater vi det helt og holdent til brukerne. Og det kommer til å gjøre både informasjonen og tjenestene bedre tilpasset brukerne enn nå.

Dersom du forslag til momenter og poenger så kommenter gjerne. Jeg setter stor pris på alle forslag. Hvordan tror du ny teknologi og et globalt fellesskap kan skape nye og bedre offentlige tjenester?

Share this Story

About Pål Hivand

Kommunikasjonsrådgiver for Sametinget, og skribent. Wikipedianer. Twitrer og blogger om politikk, medier, samer og musikk. Hekta på jazz, lakris og landeveissykling. Masterstudent i ledelse ved UIT og skriver om Miles Davis. Pappa til to superhelter.

4 comments

  1. Der var send-knappen tilbake, ja! Hva hadde skjedd?

    Jeg har skrevet om hvordan revolusjonere demokratiet med sosiale medier. Kanskje du kan bruke noe av det?

  2. Der var send-knappen tilbake, ja! Hva hadde skjedd?

    Jeg har skrevet om hvordan revolusjonere demokratiet med sosiale medier. Kanskje du kan bruke noe av det?

  3. Det var noen innstillinger i disqus som ikke funket på bloggen. Jeg har dessverre en alt for gammel WordPress-versjon.

    Men tusen takk for lenken og artikkelen.

Skriv din kommentar

Pål Hivand © Copyright 2013. Some rights reserved.