15Apr

Kommunerevisjon på Facebook?

Jeg har fått en henvendelse fra Oslo og Akershus kommunerevisorforening om å holde et foredrag om revisjon og sosiale medier. Og denne gangen trenger jeg litt hjelp fra dere: hvordan kan kommunerevisjon hente gevinst av å delta på sosiale medier?

Kommunerevisjon handler om å føre kontroll med kommunenes økonomi og forvaltning. Hovedformålet er å forebygge og avdekke misligheter og feil, og sikre lovlighet og skikkelighet i kommunal forvaltning. Altså, et tema de færreste av oss har fremst i frontallappen. Men ikke mindre viktig av den grunn. Spørsmålet er: hva kan publikum – og hva kan revisjonen – ha å tjene på tilstedeværelse på sosiale medier.

Åpenbart kan sosiale medier bidra til økt og enklere samarbeid mellom revisorer og revisjonsenheter, gjennom feks wikis og andre samarbeidsløsninger.  Dersom du har forslag eller kommentarer, så legg dem gjerne i kommentarfeltet – takknemlig for all hjelp.

 

Share this Story

About Pål Hivand

Kommunikasjonsrådgiver for Sametinget, og skribent. Wikipedianer. Twitrer og blogger om politikk, medier, samer og musikk. Hekta på jazz, lakris og landeveissykling. Masterstudent i ledelse ved UIT og skriver om Miles Davis. Pappa til to superhelter.

Skriv din kommentar

Pål Hivand © Copyright 2013. Some rights reserved.