6Jan

Makt tema på høstseminaret 2009

Kommunikasjon handler om makt, og er årets tema ved Norsk Kommunikasjonsforenings høstseminar 2009. Nå ønsker foreningen ideer og forslag til foredragsholdere :

Kommunikasjon handler ofte om å forsterke, påvirke eller flytte makt i forhold til ulike interesser. Og hvor der er makt, er det også motmakt. (…) For kommunikasjonsfaget og vi som utøver det, er makt derfor en kraft som inngår i og spiller en rolle i prosesser. Vi kommunikatører må være bevisst på at vi inngår i et maktspill og faktisk utøver former for makt eller fungerer som et redskap for makta.

Ja, det får’n si: “Vi kommunikatører må være bevisst på at vi inngår i et maktspill…” der altså. Og de som ikke er så bevisste har altså kommunikasjonsforeningens høstseminar. Betryggende.

Høstseminaret 2009

Share this Story

About Pål Hivand

Kommunikasjonsrådgiver for Sametinget, og skribent. Wikipedianer. Twitrer og blogger om politikk, medier, samer og musikk. Hekta på jazz, lakris og landeveissykling. Masterstudent i ledelse ved UIT og skriver om Miles Davis. Pappa til to superhelter.

Skriv din kommentar

Pål Hivand © Copyright 2013. Some rights reserved.