13Jan

Mood-blog fra Midtøsten? Ja, takk.

Generalmajor Robert Mood er utnevnt til ny general for FN-styrken UNTSO. Mood er i dag generalinspektør for Hæren i Norge. I tillegg er han en aktiv “blogger”. Jeg vil oppfordre Mood til å ta skrittet helt ut og etablere en blogg som både oppdateres hyppigere, som er litt mer personlig og som ikke minst gir oss et ærlig innblikk i en norsk generals perspektiv på utfordringene i Midtøsten.

“GIHs weblogg” er kanskje ikke en blogg i ordets rette forstand, hvor språket kjennetegnes av offisiøst oppgulp fra informasjonsrådgiveren og hvor det fullstendig mangler funksjoner for dialog med leserne. Men det kan enkelt endres. Jeg oppfordrer derfor Mood til å fortsette bloggingen – nå fra Midtøsten.

Share this Story

About Pål Hivand

Kommunikasjonsrådgiver for Sametinget, og skribent. Wikipedianer. Twitrer og blogger om politikk, medier, samer og musikk. Hekta på jazz, lakris og landeveissykling. Masterstudent i ledelse ved UIT og skriver om Miles Davis. Pappa til to superhelter.

4 comments

  1. Hohoho… Det er hva jeg kaller Tweetbacks! For øvrig helt enig i ditt fromme ønske. En up close and personal blogg fra generalen ville ha gjort seg.

  2. Hohoho… Det er hva jeg kaller Tweetbacks! For øvrig helt enig i ditt fromme ønske. En up close and personal blogg fra generalen ville ha gjort seg.

  3. Åpenbart noe som var feil der ja, så nå er Tweetback fjernet 🙂

Skriv din kommentar

Pål Hivand © Copyright 2013. Some rights reserved.