9Mar

NRK – mest spennende?

Det er alltid moro å være på vinnerlaget. Men å være på det laget som vil vinne er kanskje det aller morsomste. Ifølge NRK-sjef Hans-Tore Bjerkaas er framtidens vinnerlag NRK. Og hvis det er sant, er det kanskje flere enn meg som plutselig fikk lyst til å være med?

NRK skal bygge opp en egen nettsentrert organisasjon, lik VG Nett og Db.no. Multimediale mediehus fungerer utmerket på sikt, selvsagt. Problemet er imidlertid at mediehusene til nå har vært fulle av analoge medarbeidere med prosjekt å levere digitalt. For NRK har det fungert bare sånn passelig.

Kanskje er det på tide å gjøre NRKs nettsatsing til selve lokomotivet i allmennkringkasteren. I så fall, er kanskje NRK med sitt omfang og sin dekning det aller mest spennende stedet å være i tiden som kommer.

Oppdatert
Betydningen av å skille mellom gamle og nye medier i gamle mediehus blir tydlig i denne posten fra Espen Andersen.

Share this Story

About Pål Hivand

Kommunikasjonsrådgiver for Sametinget, og skribent. Wikipedianer. Twitrer og blogger om politikk, medier, samer og musikk. Hekta på jazz, lakris og landeveissykling. Masterstudent i ledelse ved UIT og skriver om Miles Davis. Pappa til to superhelter.

Skriv din kommentar

Pål Hivand © Copyright 2013. Some rights reserved.