25Apr

Siste fra reservasjonsetaten – ukas oppsummering

Sigrun Eriksen (Krf)

Sigrun Eriksen (Krf)

Ukas oppsummering: Vel, kampen mot reserverte leger er avsluttet. Det som ikke var “diskusjonstema”, ble debattert i filler og Krfs nye abortkamp forsvant i forlegen tungetale under dagens pressekonferanse med komisk nestleder Dagrun Eriksen. Gladfundamentalisme i praksis.

Det ble også kjent denne uka at forsvarssjefen trenger flere soldater. Åpenbart for å bekjempe den invaderende hæren fra Tibet bestående av en gammel mann i kjortel og sandaler, bevæpnet med ville ideer om respekt og rettferdighet og fred.

Skråsikre kilder opplyser at Regjeringen nå vurderer å overlate styringen av landet til den kristenstalinistiske komiteen for folkets Lysfontener og Korsfestelser (Marxist-læstadianerne), altså kalt KKFFLK-ML. Forberedende arbeidsutvalg for etablering av KKFFLK-ML har allerede kontaktet Kinas myndigheter med forespørsel om fire esker standhaftige tinnsoldater med neste tankegodsskip fra Bejing.

Som gode gamle Stalin sa: idéer er farligere enn våpen. Vi lar jo ikke våre fiender ha våpen, så hvorfor skal vi tillate dem å ha idéer?

Apropos Stalin. Stortingets presidentskap ble denne uken flyttet dit skapet egentlig skal stå, innerst i kroken. Under flyttingen ble det avdekket en bunke nedstøvede demokratiske og rettsstatlige prinsipper, Disse er nå overlevert som farlig tankegods til reservasjonsetaten i Oslo kommune.

Pengene derimot. Oljefondet er nå på 5475 milliarder, altså 1.038.000 per innbygger i skrivende stund. Verdens rikeste land!

Yey! Err´e herr´er partY?

Share this Story

About Pål Hivand

Kommunikasjonsrådgiver for Sametinget, og skribent. Wikipedianer. Twitrer og blogger om politikk, medier, samer og musikk. Hekta på jazz, lakris og landeveissykling. Masterstudent i ledelse ved UIT og skriver om Miles Davis. Pappa til to superhelter.

Skriv din kommentar

Pål Hivand © Copyright 2013. Some rights reserved.