19Aug

Siste nytt: Høyre vinner valget. Jaffal Erna. Eller?

Det er 3,5 uker igjen til valget, og for de fleste av oss er valgresultatet fremdeles en høyst ukjent faktor. Men NRK Sámi radio har åpenbart tilgang på kilder og informasjon som andre medier ikke har. Det resulterte i følgende overskrift:

Faksimile NRK Sámi radio 19. august 2009

Share this Story

About Pål Hivand

Kommunikasjonsrådgiver for Sametinget, og skribent. Wikipedianer. Twitrer og blogger om politikk, medier, samer og musikk. Hekta på jazz, lakris og landeveissykling. Masterstudent i ledelse ved UIT og skriver om Miles Davis. Pappa til to superhelter.

4 comments

  1. Vel, strengt tatt skriver de jo bare at hun blir vår neste *borgerlige* statsminister. Avhengig av din definisjon av “borgerlig”, kan jo det være snakk om resultatet av valget i 2021 for alt vi vet. På den andre siden er det jo imponerende av Samí radio å vite at Solberg sitter såpass trygt.

    • Imponerende, rett og slett. Hvis det er snakk om valget i 2021 så er det jo både imponerende at Høyre vinner valget og at Erna fremdeles er partileder. Det ville jeg ikke trodd. Men det viser bare hvor lite jeg vet om dette.

      Og så sier de at lisensfinansiering er feil?

  2. Vel, strengt tatt skriver de jo bare at hun blir vår neste *borgerlige* statsminister. Avhengig av din definisjon av “borgerlig”, kan jo det være snakk om resultatet av valget i 2021 for alt vi vet. På den andre siden er det jo imponerende av Samí radio å vite at Solberg sitter såpass trygt.

  3. Imponerende, rett og slett. Hvis det er snakk om valget i 2021 så er det jo både imponerende at Høyre vinner valget og at Erna fremdeles er partileder. Det ville jeg ikke trodd. Men det viser bare hvor lite jeg vet om dette.

    Og så sier de at lisensfinansiering er feil?

Skriv din kommentar

Pål Hivand © Copyright 2013. Some rights reserved.