17Sep

Slik Arne Strand ser det…

Kommentator Arne Strand i Dagsavisen har gjennom de siste månedene kommentert pasjonert og beredt grunnen for dagens store nyhet: Jonas Gahr Støre takker ja til nominasjon for Oslo Arbeiderparti. For alle andre enn nettopp Dagsavisen og Arbeiderpartiets avisens Arne Strand framstår det hele som litt vel åpenbart.

Helt siden Dagsavisen startet sin journalistiske kampanje for Støre har det vært klart at han “hadde takket ja”. Intet galt i det, for all del. Men i denne saken lukter det vel mye “kommunikasjons- og mediestrategi” av det hele.

Men så har også Strand etterhvert gjort det til sitt varemerke å legge ørlite grann for mye drama på sine saker. Som denne kommentaren om at “kapitalismen kollapser“. Intet mindre.

Vel er dagens økonomiske utvikling dramatisk, men ryktene om at verdens ende er nær, er trolig betydelig overdrevet. Men for sikkerhets skyld har altså Arne fått nominert sin politiske superhelt Jonas. Alt er vel, og vi kan alle sove trygt.

Share this Story

About Pål Hivand

Kommunikasjonsrådgiver for Sametinget, og skribent. Wikipedianer. Twitrer og blogger om politikk, medier, samer og musikk. Hekta på jazz, lakris og landeveissykling. Masterstudent i ledelse ved UIT og skriver om Miles Davis. Pappa til to superhelter.

One comment

Skriv din kommentar

Pål Hivand © Copyright 2013. Some rights reserved.