I dag koster alt penger. Har du lyst til å gjøre noe spesielt? Da kan det være smart og tenke litt igjennom hva du gjøre. Lag deg en liste over de tingene du er mest lyst til å gjøre. Ranger de fra en til 10, hvor en er den tingen den mest lyst til å gjøre og tider den tingen du har minst lyst til å gjøre av de 10 tingene du har skrevet ned. Når du har gjort dette, setter deg litt tilbake og tenkt over hva du har skrevet. Sett deretter ned hvor mye hver eneste ting koster. Når du har gjort dette har du fullstendig oversikt over kostnaden for alt det du har lyst til å gjøre akkurat nå. Hvorfor ikke bare gjøre det du har lyst til å gjøre? Hva er din begrensning, hva holder deg tilbake? Det er viktig å ikke la ting du lyst til å gjøre bli liggende for lenge.

Hva kan du gjøre?

Det er ikke alltid lett å vite hva man faktisk kan gjøre. Vi kommer derfor til å gå igjennom noen eksempler på hva man kan gjøre. Har du noen gang hatt lyst til å ta deg en lang ferie, men ikke har gjort det fordi du er bekymret for hvor mye ferien vil koste? Da bør du besøke feriedrømmen igjen. Det er aldri for sent å ta den ferien du har lyst på. I dag kan man få lån på dagen som gjør at du kan realisere din feriedrøm. Har du noen gang hatt lyst til å dra til Maldivene, eller kanskje en tur til Spania? Da bør du begynne å planlegge turen i dag, fordi det er ingenting som bør holde deg tilbake når du ser hvor enkelt det er og faktisk finansiere turen din.

Bor du i et hus du gjerne vil fortsette å bo i? Er du fornøyd med det du har? Ikke noe bedre enn å være fornøyd det man har, men det er alltid situasjoner som gjør at vi gjerne vil gjøre ting litt bedre eller litt nyere. Kanskje du har lyst til å pusse opp badet ditt, eller ta den jobben som du vet står og venter på deg på kjøkkenet. Den beste måten å få unna disse jobbene som har ligget lenge og irritert deg, er å se på muligheten for å ta opp et forbrukslån.

Se hva du trenger

Det viktigste med billig forbrukslån er å planlegge ditt forbruk. Dette er enklere sagt enn gjort. Det er veldig lett å si hva man skal og ikke skal gjøre. Men samtidig er det viktig at når du tar opp lån så vet du nøyaktig hva du trenger. Hvis det koster 50.000 kr. å pusse opp kjøkkenet ditt, så er det ikke noe visst si å ta opp et lån på 100.000 kr. Det blir dyrt og unødvendig.

Forbrukslån